spacer
 

 

Retail Awards 2012

Op het gala van de Retail Awards hebben we zilver mogen ontvangen.
De 2de plaats op 205 keurslagers, daar zijn we fier op.Het nieuws verscheen in verschillende krantenLekker idee

Bij uw Keurslager vindt u elke dag een ‘Lekker Idee'.

Het ‘Lekker Idee': een uitgekiend assortiment van 60 originele, vaak unieke producten. Stuk voor stuk echte specialiteiten van uw Keurslager en altijd even smakelijk. Zeker eens proeven!

Je kan ze makkelijk terug vinden in onze toonbank, het lekker idee logo valt onmiddellijk op.

Herfstrolletjes, lenteburger, opgevulde tomaat, cordonbleu populaire, pepermedaillon, keurslager - mignonetten enz ...
  

Goedgekeurd

U houdt van lekker eten en u weet kwaliteit op prijs te stellen? U kijkt altijd uit naar interessante weetjes en staat open voor leuke nieuwigheden? Dan is het Keurslagermagazine 'Goedgekeurd' u op het lijf geschreven!

'Goedgekeurd' biedt u een aangename mix van onderwerpen die van dichtbij, maar ook van iets verderweg, met de Keurslager te maken hebben. Verhalen over de Keurslagers zelf, over de vrouw achter de vakman en over de typische Keurslagerspecialiteiten, maar ook over boeiende kookideeën of originele uitstapjes. U vindt zeker uw gading!

Goedgekeurd

Neem zeker ook deel aan de puzzel die u telkens in 'Goedgekeurd' vindt. Er vallen prachtige prijzen te winnen! De gelukkige winnaars vindt u telkens terug op de Keurslager-website.

'Goedgekeurd' verschijnt om de drie maanden. U kunt het magazine enkel bij uw Keurslager verkrijgen; vraag er gerust naar het is gratis...

Veel leesplezier!

 

LAATSTE NIEUWS

Nieuws!  
Elektronisch betalen...

Lees meer...
 
 
Weg naar Zwartberg 7
3660 Opglabbeek
089 85 41 28
info@keurslagerdirk.be
Created by Sanmax