spacer
 

Referenties

* Evens M.                                                                                 Keurschlagerfestival
Het was echt een onvergetelijke dag, we zijn echt in de watten gelegd. Deze dag was gewoon AF. Het ontbrak ons aan niets, eten en drinken, de gezelligheid en de bediening, het was fantastisch.
Jullie hebben de tijd genomen om even te praten met de klanten, de organisatie was perfect. De bediening op de bus was om U tegen te zeggen.
Lieve, Dirk en personeel, heel hartelijk bedankt voor deze mooie dag.
Ik was blij dat ik erbij mocht zijn.

* Fam. Janssen-Awouters.                                                            Keurschlagerfestival
Dirk, Lieve en het hele team,
Het was een fantastische dag met alles erop en eraan. Proficiat met dit mooi initiatief.
Het gaat onvermijdelijk weer veel weerklank geven in Opglabbeek.
Bedankt en veel succes voor de toekomst.

Keurslager Dirk Fam. Geeraerts - Janssen
Ik wil je even vertellen dat het hapjesbuffet super was. De presentatie van de hapjes vonden we geweldig.  Iedereen was super enthousiast en vond het een heel mooi geheel.  't Was bovendien dan ook erg lekker.  We hebben dan ook allemaal genoten.
Mijn  nichtjes vroegen wie heeft dat gemaakt  en dan zei ik ‘dat is van die van met Kerstmis', of ‘ van bij Dirk'.... Want ze kennen jullie ondertussen al.
De dessertjes waren ook heel lekker en een fijne afsluiter van een geslaagde avond. 
Dus bedankt!
Groetjes Ria  

 Keurslager Dirk Offitel
Bij Offitel maken we geregeld gebruik van de diensten van Keurslager Dirk. Of het nu om het leveren van vergaderbroodjes, een buffet of een BBQ gaat, alles is altijd tip-top in orde, tijdig geleverd en, vooral, vers en héérlijk ! Het motto "goede afspraken maken goede vrienden" is hier zeker op zijn plaats ... Als je iets bestelt wéét je dat het in orde komt.
Ook onze gasten zijn altijd aangenaam verrast door al dat lekkers, zo hebben al veel nieuwe klanten de weg gevonden naar Opglabbeek

Keurslager Dirk Fam. Huyers-Vanhove
Voor de verjaardag van onze zoon hebben we in mei 2009 een pastabuffet bij jullie besteld voor 20 personen. Overheerlijk, zeker voldoende, op tijd. Kortom : uitstekend.
Voor een feestje bij Digiking te Hasselt hebben we op 3 oktober tappas van jullie gehad. Ook daar best tevreden over. Was een gezellige en lekkere bedoening; uit de kunst!
Wie weet wat de volgende verrassing zal zijn .... !?

Keurslager Dirk Vital  & Elke
Hallo Lieve en Dirk,
Wij hadden door u een geweldig nieuwjaarsfeest.
Wij kregen door u een paar buffetten doorgestuurd, waardoor het gemakkelijk was om er één van te kiezen. Ieder gerecht was zeer lekker en voldoende. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor een feest, je weet niet of er kleine of grote eters bij zijn. Het buffet werd ons heel verzorgd gepresenteerd en geschikt. Daarom een dikke proficiat en willen wij langs deze weg ook weer het nieuwjaarsfeest voor dit jaar vastleggen.

Keurslager Dirk Gunther & Sheila

Voor ons huwelijksfeest op 7-7, waren we op zoek naar een traiteur die naar ons luisterde en vervolgens onze wensen vertaalde naar een speciaal, compleet en stijlvol BBQ-buffet. De 1ste kennismaking bij Dirk & Lieve, gaf voor ons meteen de juiste indruk en het vertrouwen wat we zochten. Na een aantal kleine aanpassingen hebben we samen met deze vakmensen een geweldig Mediteranees buffet samengesteld ,waar achteraf alle gasten enorm van hebben genoten! We zijn heel erg tevreden over hun aanpak, de kwaliteit van het eten en de bediening op ons huwelijksfeest!

Keurslager Dirk Familie Jansen-Lambie
Als we een feestje organiseren in de zomer is het altijd weer een plezier om het menu (BBQ)samen te stellen adhv het uitgebreide aanbod dat jullie aanbieden. Het resultaat mag er altijd zijn, prachtig gepresenteerd, kukelvers en, het beste vlees, mét BBQ-tips indien nodig. Het geeft een prettig gevoel te weten dat afspraken correct worden nageleefd
en dat de herkomst van het vlees streng wordt gecontroleerd. De laatste jaren is een BBQ bij de verjaardagen van de kids bijna een traditie geworden, telkens opnieuw krijgen we lovende reacties van de gasten, een aanrader !

Keurslager Dirk Familie Hamal
Lieve en Dirk, Wij hebben samen met onze gasten enorm genoten van jullie overheerlijk, en verzorgd bbq buffet. Zelden gezien dat iemand de catering met zoveel zorg, uitstekende service, correctheid en zin voor detail van ons heeft overgenomen. Ook reacties van onze gasten waren enorm lovend voor jullie. 1 woord : SUPER Zal zéker niet het laatste feestje zijn dat jullie voor ons mogen verzorgen !

Keurslager Dirk Nicole Reyskens
Prima service
Heerlijke lekkernijen
Goede afspraken
Heel toffe koks
100% tevreden
zeg het verder ...

Keurslager Dirk Dorien & Ton , Rekem
Middels deze mail wilde ik na zovele cateringen door jullie verzorgd, mijn complimenten uitspreken via 'n mail op jullie website. Alles wat er uit Huize Lieve en Dirk komt smaakt ofdat 'n engeltje op.....
Al onze gasten vragen waar we laten cateren, dat zegt iets over de kwaliteit.

Heel veel succes en geluk in de nieuwe zaak, en tot het volgende feest !

Keurslager Dirk Lise
Voor onze bedrijfsfeestjes hebben we reeds enkele malen een beroep gedaan op de traiteurservice van Fijnkost Dirk. Dit zal in de toekomst zeker nog gebeuren, gezien we telkens hebben kunnen rekenen op een uitstekende service. Fijnkost Dirk voorzag ons van een ruim, verzorgd buffet met vriendelijke bediening. Tafellakens, borden, bestek en glazen werden door Fijnkost Dirk meegebracht en vuil weer meegenomen, waardoor wij ons volop op het feesten konden concentreren, zonder ons zorgen te maken over praktische zaken ivm het buffet. En, last but not least, het was telkens bijzonder lekker!

 

LAATSTE NIEUWS

Nieuws!  
Elektronisch betalen...

Lees meer...
 
 
Weg naar Zwartberg 7
3660 Opglabbeek
089 85 41 28
info@keurslagerdirk.be
Created by Sanmax